Stejný chleba jako minule, tedy poměr surovin. Jen jiná cesta. A může být příště ukročeno zase jinak.
Pokračovat ve čtení „Chléb 2 – se 75% hydratací“Cibuláčky
Osmažená cibule jakémukoliv jídlu dodá chuť. Bez cibule nejsem schopná vařit… Je to samozřejmě nadsázka, ale s česnekem jsou takové „zlato“ mé kuchyně.
Pokračovat ve čtení „Cibuláčky“Pondělní jogurtový chléb se semínky
Nové věci u mě vznikají většinou náhodně a dost často za okolností, kdy něco ze surovin dojde či nového přibyde. Tentokrát došlo.
Pokračovat ve čtení „Pondělní jogurtový chléb se semínky“Chléb ze starého těsta
Staré těsto můžeme použít samostatně stejně jako kvásek a nemusíme už nic dalšího „startovacího“ přidávat, ani rozkvasovat.
Jak na to?