Co to je otevřená střída, alias open crumb?
Mnoho lidí se domnívá, že to jsou velká oka v chlebu. Čím větší, tím, lepší. Ne ne, je to jinak, zde nejde jen o „díry“.
Pokračovat ve čtení „Open crumb s červenou pšenicí“Co to je otevřená střída, alias open crumb?
Mnoho lidí se domnívá, že to jsou velká oka v chlebu. Čím větší, tím, lepší. Ne ne, je to jinak, zde nejde jen o „díry“.
Pokračovat ve čtení „Open crumb s červenou pšenicí“U chleba se dá postupovat mnoha způsoby, zde jeden z možných. Tentokrát jsem intervaly v překládání chleba postupně prodlužovala. Lednice se postarala o pěknou jemnou střídu i moc dobrou chuť. Celkově je ve chlebu 40% celozrnné mouky.
Pokračovat ve čtení „Chléb ledničkový, s celým lněným semínkem“