Koláče všeho druhu s přidaným zakysaným mléčným výrobkem (kefírem, jogurtem či podmáslím) jsou za mě jedny z nejlepších.
Proč?
Kokosky (nejen) pro začátečníky
Kokosky se dají dělat všelijak a toto jsou naprosto jednoduché dvě varianty, které se povedou i kdybyste nechtěli…
Pokračovat ve čtení „Kokosky (nejen) pro začátečníky“Kokosové cukroví do strojku
Kokos také patří k vůním Vánoc.
Tento jednoduchý recept do strojku je velmi chutný a toto cukroví si oblíbil můj prostřední syn Adam. Štafetu obliby převzala jeho dcera Adélka, čili moje desetiletá vnučka.
Pokračovat ve čtení „Kokosové cukroví do strojku“Koláč pro ty, co nemají nikdy čas – 100x jinak
Tento jednoduchý koláč v různých variantách je snad nejpečenější ze všech – myslím jeho hrnečkový poměr surovin a postup „nasyp, nalej a zamíchej“.
Tento jednoduchý koláč v různých variantách je snad nejpečenější ze všech – myslím jeho hrníčkový poměr surovin a postup „nasyp, nalej a zamíchej“.
Je tuze vhodný jak na plech, tak i do remosky – a tak ho sem přidávám. Někde jsem četla název „pro líné hospodyně“, ale spíš bych ho nazvala pro zaměstnané… A ženy i muže s fantazií.
Pokračovat ve čtení „Koláč pro ty, co nemají nikdy čas – 100x jinak“