Švestky rostou všude a jsou poměrně dostupnější na našich zahrádkách než broskve, z nichž se dá udělat také velmi chutné čatní. Navíc z nich dostaneme jinou zajímavou chuť.
Pokračovat ve čtení „Švestkové chutney (čatní) s brusinkami“Čokoládový chléb – Sourdough Noir
Miluju klasický chleba, ale občas velmi ráda provedu záměnu za nějakou zajímavou chuť. Obzvláště na snídani – moje rána bývají sladká…
Tento chleba jsem poprvé ochutnala 9. 2. 2019 na křtu naší knihy Upečeno s láskou. Chleba tehdy přivezla výborná pekařka Jitka Abrahamová. Byl famózní. Měla lehce pozměněný, ale plný čokolády. Originál Sourdough Noir pochází ze stránek Emilie Raffa, skvělé pekařky a kuchařky, která už vůbec kakaem ani čokoládou nešetří…
U ní je recepis se 100% kváskem.
Paštika z pomalého hrnce či trouby
Paštika namazaná na domácí chleba je jako nebe v hubě…